Werk

Wil jij meer overzicht, structuur en rust op je werkplek?

Ligt er een stapel papier op je bureau en ben je lang bezig met het zoeken naar documenten? Is je mailbox zo vol dat je niet weet waar je moet beginnen en is het terugzoeken van mail bijna onbegonnen werk?

Ben je de grip op je planning kwijt en dreig je deadlines te missen?

Moet je thuiswerken maar levert dit door verschillende oorzaken stress op?

Werkplekbegeleiding

Als medewerker, manager of ZZP-er ben je goed in je werk. Door verschillende omstandigheden of een hoge werkdruk kun je het overzicht soms kwijtraken.

Met 1-op-1-begeleiding op jouw werkplek leer ik jou hoe je het werk efficiënter kunt organiseren waardoor je weer ontspannen en met plezier kunt werken.

Na de werkplekbegeleiding:

De begeleiding kun je zelf aanvragen maar dit kan ook via je leidinggevende.
Het kan zijn dat ik een individueel persoon begeleidt, maar dit kunnen ook meerdere medewerkers uit een organisatie zijn.

Thuiswerkplek

Het afgelopen jaar zijn steeds meer mensen noodgedwongen vanuit huis gaan werken.

Andere mensen werkten al (deels) thuis. Het is niet altijd eenvoudig om een goede thuiswerplek in te richten. Werk en privé lopen vaak door elkaar en dit kan zorgen voor stress of onproductief werken.

Uiteraard kan ik jou ook 1-op-1-begeleiding geven op jouw thuiswerkplek. Dit werkt in principe hetzelfde als begeleiding op kantoor, maar als extra punt kijken wij samen naar manieren waarop jij werk en privé letterlijk beter kunt scheiden.

Zo kun jij thuis efficiënt werken en na werktijd weer lekker van je huis genieten.

Tarief

De investering voor de werkplekbegeleiding is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het aantal medewerkers die begeleiding wensen en de specifieke hulpvraag.

Daarom maak ik graag een vrijblijvende offerte op maat. Neem contact met me op en we plannen een gratis kennismakingsgesprek in, waarin we de wensen en mogelijkheden bespreken.