Tarieven

Als je samen met mij aan de slag wilt gaan kun je kiezen uit de drie onderstaande pakketten.
Deze pakketten zijn geschikt bij het opruimen van je woning en bijgebouwen zoals schuur of garage, het organiseren van je kledingkast of het organiseren van je administratie.

Voor hulp bij de verhuizing, het verkoopklaar maken van je woning of opruimen bij overlijden maak ik een offerte op maat, afhankelijk van jouw wensen.

Uiteraard kunnen we ook samen een op maat gemaakt pakket voor jou samenstellen, indien je een ander aantal uren begeleiding wenst dan dat er in onderstaande pakketten wordt aangeboden.

Mijn uurtarief bedraagt € 65,00 inclusief 21% BTW.
Indien je mij meer dan drie uur inhuurt reken ik met een lager uurtarief.

Een goed begin!

Jouw investering: € 195,00

Even doorpakken!

Jouw investering: € 525,00

De aanhouder wint!

Jouw investering: € 850,00

Indien gewenst kan ik in overleg met jou een aantal overbodig geworden spullen voor je naar de kringloop brengen, zodat ze bij iemand anders een tweede leven krijgen. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. Voor een enkele reisafstand van meer dan 25 kilometer breng ik € 0,25 cent per extra gereden kilometer in rekening. Eventuele parkeerkosten worden doorberekend.

Zakelijke klanten

De investering voor de werkplekbegeleiding is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het aantal medewerkers die begeleiding wensen en de specifieke hulpvraag.

Daarom maak ik graag een vrijblijvende offerte op maat. Neem contact met me op en we plannen een gratis kennismakingsgesprek in, waarin we de wensen en mogelijkheden bespreken.

Cadeaubon

Gun je jezelf of iemand anders één of meerdere werksessies met een professional organizer? Vraag of geef dan een cadeaubon van Linda Roelofs
Professional Organizer!

Voordat je een cadeaubon geeft, peil dan altijd van tevoren of diegene ook op begeleiding van een professional organizer zit te wachten. De verrassing is er dan wel af, maar dan weten jij en ik zeker dat mijn begeleiding gewenst is.

De ontvanger zal nog lang kunnen nagenieten van het resultaat uit de door jouw aangeboden cadeaubon! Neem contact met me op zodat ik de door jou gewenste cadeaubon kan maken en versturen.

Dit levert het jou op!