Succesverhalen

Het inschakelen van een professional organizer wordt steeds bekender en vanzelfsprekender. 
In Amerika is het al de gewoonste zaak van de wereld.

Wil jij ook mijn hulp inschakelen, maar ervaar jij een drempel omdat je denkt dat je het opruimen of organiseren toch eigenlijk zelf moet kunnen? Of heb jij een bepaald schaamtegevoel over de huidige wanorde? Dat is totaal niet nodig! Ik oordeel niet over jouw situatie. Ik ben integer en bied jou een luisterend oor. Zodra jij mij hebt verteld waar jij tegenaan loopt, neem ik je aan de arm om dit samen met jou op te lossen, zodat jij weer door kunt. Ik geef jou ook tips en trucs waardoor jij opgeruimd en georganiseerd kunt blijven in de toekomst. Neem vrijblijvend contact met mij op om samen kennis te maken en te bespreken hoe ik jou kan helpen. Hieronder tref je een greep uit de ervaringen van mensen die jou zijn voorgegaan.

Sandra43 jaar – opruimen woonkamerkast
Lees verder
Door mijn drukke baan, een werkende man en twee opgroeiende dochters was onze grote woonkamerkast in de loop der tijd erg onoverzichtelijk geworden. Er werden steeds meer spullen in de kast gepropt en de meiden legden meestal niets terug op de plaats waar ze het vandaan haalden. En als ze dan iets zochten moesten ze het altijd bij mij komen vragen en kon ik ernaar gaan zoeken. Linda heeft een logische structuur in de kast aangebracht en doordat ze de juiste vragen wist te stellen heb ik veel spullen weg kunnen doen. We hebben een aantal boxen gemaakt en gelabeld waardoor het speelgoed en de hobbyspullen van onze dochters nu overzichtelijk opgeruimd zijn. Ze gaf veel tips en trucs en kwam met oplossingen waar ik zelf niet aan had gedacht. Na onze opruimsessie zag onze kast er weer fantastisch uit. Wat fijn als alles een eigen vaste plek heeft! Mijn man en onze meiden waren ook blij verrast toen ze de nette kast bij thuiskomst zagen. We zijn erg blij met Linda’s hulp en haar enthousiasme.
Ina65 jaar – opruimen trapkast
Lees verder
Ik was het overzicht in onze trapkast helemaal kwijt. Wat ergerde ik me aan de rommel… Het gaf me een onrustig gevoel en de kast werd een doorn in het oog! Linda heeft de kast samen met mij helemaal opgeruimd. Ze stelde goede vragen en daardoor kon ik zelfs spullen loslaten, iets wat ik normaal gesproken best moeilijk vind. Wat een fijn gevoel gaf dat! Toen we alle spullen hadden uitgezocht heeft Linda een logische indeling gemaakt voor onze trapkast. Opbergbakken zijn van duidelijke labels voorzien. De kast is helemaal overzichtelijk en door het aangebrachte systeem kan ik alles ook makkelijk zelf bijhouden. Zoeken behoort nu tot het verleden! De opgeruimde kast gaf me direct rust. Dat opruimen je dit gevoel kan geven is geweldig. Dat gun ik iedereen!
Bea49 jaar – opruimen keuken
Lees verder
Ik vond je begeleiding enthousiast en je bent heel aardig. Ik kon voelen en merken dat je heel erg je best deed en ik vind het ook goed dat je je hart volgt en nu het werk doet waar je blij van wordt! Tijdens het opruimen van mijn keuken heb je mij tips gegeven, daar kon ik echt iets mee. Wat ik heel fijn vond is dat je echt met me meedacht toen ik een paar maanden later iets niet kon vinden en jij nog precies wist waar het lag! Dat wil zeggen dat je er echt bij betrokken bent om dit werk goed te doen, helemaal geweldig. Ik ben heel blij met mijn opgeruimde keuken en geniet er iedere dag van. Ik raad andere mensen ook zeker aan om een opruimcoach in de arm te nemen, veel mensen hebben te veel spullen, we leven in een consumptiemaatschappij... Dank je wel voor alles, lieve Linda, en veel succes met dit geweldige beroep, waar je heel veel mensen enorm blij mee maakt!
Previous
Next