Linda

Welkom!

Dank je wel dat je de moeite neemt om mijn website te bezoeken. Mijn naam is Linda Roelofs en samen met mijn man Wiljan woon ik in het Brabantse Veghel.

Zolang ik mij kan herinneren word ik blij van opruimen en organiseren. Als kind al had ik een opgeruimde kamer en op school was mijn huiswerk altijd tiptop in orde. Ik word oprecht gelukkig van mooi ingerichte lades, overzichtelijke kasten, ordners met een mooi etiket en ook op mijn werkplek moest alles altijd al een vaste plek hebben.

Van mijn passie mijn beroep maken, dat zou geweldig zijn.
Op een zaterdagochtend in 2011 ging ik naar een oriëntatie-bijeenkomst van de NBPO, de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers, en toen was ik verkocht!

Alles wat ik daar hoorde klonk mij als muziek in de oren.

Er bestaat dus echt een vak waarin ik mensen kan helpen met opruimen, organiseren en structuur aanbrengen. Dit is wat ik wil!

Na jarenlang dromen van, verlangen naar en toch maar weer even uitstellen, ben ik in de herfst van 2020 gestart als professional organizer. Sinds 1 januari 2021 is mijn eigen onderneming een feit. A dream came true…

Ik ben aspirant-lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers. In mijn werk hanteer ik de NBPO Beroepscode.

Professional organizer

Voor veel mensen is het nog niet helemaal duidelijk wat een professional organizer doet.

De term “opruimcoach” zegt vaak wel iets, hoewel opruimen maar een onderdeel is van de werkzaamheden die een professional organizer verricht. Het inschakelen van een professional organizer is in Amerika al de gewoonste zaak van de wereld. In Nederland is er momenteel nog veel latente vraag, omdat mensen misschien nog niet weten wat een organizer voor ze kan betekenen of bestaat er een drempel om een organizer te benaderen.

Dat is jammer en hopelijk komt daar snel verandering in, want het inschakelen van een professional organizer kan je heel veel opleveren!

Ik begeleid mensen bij het scheppen van rust, ruimte en structuur. Mijn werkzaamheden zijn onder andere het ordenen van de woon- of (thuis)werkomgeving, het structureren van de administratie en het huishouden, het begeleiden van een verhuizing en het verkoopklaar maken van een woning.

Werkwijze

Twijfel jij of het inschakelen van een professional organizer iets voor jou is? Neem dan vrijblijvend contact met mij op, dan vertel
ik je wat ik voor jou kan betekenen.

Ik kom graag bij je langs zodat we kennis kunnen maken en samen jouw wensen en knelpunten kunnen bespreken.
Dit gesprek kost jou niets! Samen kijken we hoeveel uur begeleiding of welk pakket voor jou wenselijk is. Met jouw goedvinden maak ik daarna een vrijblijvende offerte.

Indien wij een klik hebben en samen aan de slag gaan plannen we één of meerdere werksessies in. Een werksessie bestaat meestal uit een dagdeel van 3 uur. Ik help jou met het opruimen en ordenen en stel jou vragen, zodat jij kritisch leert kijken naar jouw spullen en documenten. Indien je moeite hebt met loslaten help ik jou daarbij en nemen we hier de tijd voor. Gedurende het opruimproces zul je merken dat het maken van keuzes en het loslaten van spullen steeds makkelijker wordt.

Ik neem kleine organizing materialen mee die wij kunnen gebruiken. Als dat van jou mag maak ik digitale vóór- en na-foto’s, welke ik naar jou zal opsturen. Zo kun je het resultaat terugzien. Na afloop van de werksessie evalueren we hoe het is gegaan en bespreken we wat er met de overbodig geworden spullen moet gebeuren. Indien je meerdere werksessies met mij hebt ingepland, kun je me tussen onze afspraken door vragen stellen via de telefoon of WhatsApp. Twee weken na de laatste werksessie neem ik contact met jou op om het organizing-proces nogmaals te evalueren en ik eventuele vragen kan beantwoorden.

Ik ben geduldig, discreet en oordeel niet.
Geheimhouding verzekerd.

Discard everything that does not
contribute to your best life!

- Joshua Becker -